BSO

BSO Goochem gehuisvest in de basisschool De Ichthus

Stichting Prokino verzorgt op de Ichthusschool in Amsterdam Osdorp buitenschoolse opvang, met als belangrijkste taak het bieden van kwalitatief goede opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar.

Sinds september 2013 is de buitenschoolse opvang (BSO) ondergebracht in het nieuwe gebouw van de Ichthusschool. Deze locatie biedt ruimte aan maximaal 30 kinderen, ademt een huiselijke sfeer uit en beschikt over voldoende speelruimte. Tevens kan uw kind binnen de school eenvoudig van het klaslokaal naar de groepsruimte wandelen. De opvang werkt met een vast team, bestaande uit de leidsters José en Krista, en heeft een eigen ingang aan de Louis Davidstraat.

De BSO biedt een alternatief voor de thuissituatie; een plaats waar kinderen in de basisschoolleeftijd, buiten schooltijd kunnen spelen en ontspannen na een drukke dag op school, zoals ze dat thuis ook doen. In een vertrouwde omgeving en afgestemd op hun leeftijd en ontwikkelingsfase, samen met andere kinderen. Uw kind kan zich zowel individueel alsook sociaal ontwikkelen bij BSO Goochem. De professionele begeleiding die geboden wordt heeft een persoonlijk karakter.

De opvangtijden van BSO Goochem sluiten aan bij het continurooster van de basisschool De Ichthus. De school gaat van maandag t/m vrijdag uit om 14.15 uur en de naschoolse opvang is geopend van 14.15 tot 18.30 uur.

Bent u nieuwsgierig geworden en geïnteresseerd in BSO-opvang op De Ichthusschool? Neem dan gerust contact met ons op of raadpleeg de website van BSO Goochem, bij vragen omtrent kinderopvang en de bijbehorende kosten.

Oproep! Opvang tijdens de vakantie?

Wij zijn benieuwd of er ouders zijn die interesse hebben in alleen opvang tijdens de vakanties en/of studiedagen. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan gerust contact op met Krista Oosthoek per e-mail: k.oosthoek@prokino.nl of telefonisch op 06-33320660.

Namens het team van BSO Goochem Ichthus: Tot ziens!