Interesse in de Ichthusschool? De nieuwe informatiemomenten zijn bekend.
Eerste informatieochtend 7 september van 11:00 -12:00.
Aanmelden via gina.janzon@amosonderwijs.nl. Voor informatie en overige data kijkt u bij Algemeen > Aanmelden

De Ichthusschool “goes English”   engelse_vlag
Met ingang van het nieuwe schooljaar starten alle groepen op de Ichthusschool met Engelse les. Onze leerlingen leren de Engelse taal dan spelenderwijs al vanaf groep 1, jonge kinderen maken zich een taal sneller en gemakkelijker eigen.

Wij willen bekend staan als: “De school waar je gáát schitteren”. Hiermee geven wij aan dat wij als Ichthusschool willen uitstralen een school te zijn die kansen biedt aan de ontwikkeling van de unieke talenten en kwaliteiten van ieder kind. Wij willen een basis leggen, opdat een kind na het doorlopen van onze school alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt.

!!Nieuw!! Vanaf 1 april op de Ichthusschool:  Logopediepraktijk “de Praatmaat”.
Informatie en hoe u zich kunt aanmelden staat in de nieuwsbrief nr. 11 van 2 april 2015.