Welkom

Aanmeldfomulier 4 jarige inleveren vóór 2 maart 2017. Let op!! De school is gesloten van 20 februari t/m 5 maart. Wilt u uw formulier toch nog inleveren? Graag in de brievenbus nr. 101 vooraan bij de  school. Let op, de linker brievenbus. En, u maakt een foto van de voor en achterkant van het formulier en mailt deze naar gina.janzon@amosonderwijs.nl zodat het formulier meteen verwerkt kan worden.

Laatste info moment nieuwe ouders: Maandag 10 april 2017 start 09:00. Mailt u ons ter bevestiging van uw aanwezigheid
gina.janzon@amosonderwijs.nl

engelse_vlagDe Ichthusschool “goes English“. Alle leerlingen Engelse les van 4 jaar t/m 12 jaar.

Wij willen bekend staan als: “De school waar je gáát schitteren”. Hiermee geven wij aan dat wij als Ichthusschool willen uitstralen een school te zijn die kansen biedt aan de ontwikkeling van de unieke talenten en kwaliteiten van ieder kind. Wij willen een basis leggen, opdat een kind na het doorlopen van onze school alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt.

De Ichthusschool:  Logopediepraktijk “de Praatmaat”, Taal op Maat voor ouders, Ouder&kind adviseur en Fysio.