Welkom

Onze laatste  informatieochtend:  dinsdag 17  mei van 09:00 – 10:30 gaat door omstandigheden niet door. Eerst volgende info moment zal in september in het nieuwe schooljaar zijn.

engelse_vlagDe Ichthusschool “goes English“. Alle leerlingen Engelse les van 4 jaar t/m 12 jaar.

Wij willen bekend staan als: “De school waar je gáát schitteren”. Hiermee geven wij aan dat wij als Ichthusschool willen uitstralen een school te zijn die kansen biedt aan de ontwikkeling van de unieke talenten en kwaliteiten van ieder kind. Wij willen een basis leggen, opdat een kind na het doorlopen van onze school alles kan gaan leren wat binnen zijn/haar vermogen ligt.

De Ichthusschool:  Logopediepraktijk “de Praatmaat”, Taal op Maat voor ouders, Ouder&kind adviseur en Fysio.